top of page

MINI CARAVANA AMB WC

MINI CARAVANA AMB WC

Gaudeix dels millors viatges o escapades de cap de setmana amb una mini caravana amb wc de menys de 750kg. Les seves reduïdes mides t'oferiran la màxima llibertat, podent ser remolcades per qualsevol cotxe, sense importar la seva potència. Et sorprendrà la sensació d'amplitud del seu interior, ja que disposen d'un ampli matalàs, amb la qual cosa un bon descans a la nit està assegurat.

Disposem de dos models de mini caravanes amb wc a uns preus molt assequibles i de gran qualitat: la Caretta Junior, que és per a dues persones i la Caretta Uncle, que és per a quatre persones. Ambdós models tenen la cuina dins, així com també una taula amb sofàs per a 4 comensals que es converteix en llit de matrimoni. La Caretta Uncle té a més una llitera per tal que dormin 2 persones. A més, els dos models de caravanes disposen, per a més confort, d'un wc amb dutxa, un lavabo i un mirall.
Tant si esculls platja com si esculls muntanya, una mini caravana amb wc et resultarà la forma ideal per a viatjar per tot el món sense arrossegar càrregues innecessàries. Aquí trobaràs les mini caravanes amb wc de millor qualitat del mercat.

La calidad, la experiencia y la equipación son realmente importantes.

desde 1976

Más de 40 años de experiencia en el diseño y fabricación de caravanas.

FÁBRICA DE VANGUARDIA

Certificada mediante las normas ISO 9001 por sus estándares de calidad. 

MÁXIMA equipación DE SERIE

Las más completas del mercado con todo lo que realmente importa.

NÚMERO 1 EN VENTAS MUNDIALES

Líder en ventas de minicaravanas con exportación a 35 países.

garantía Y TRANQUILIDAD

Garantía de 2 años y Servicio Postventa líder en su categoría.

bottom of page