top of page

FURGONETA CAMPERITZADA

FURGONETA CAMPERITZADA

Gaudeix dels millors viatges o escapades de cap de setmana amb una mini caravana tipus furgoneta camperitzada, també coneguda com a teardrop per la seva forma arrodonida. Les seves mides reduïdes t'oferiran la màxima llibertat, podent ser remolcades per a qualsevol cotxe, sense importar la seva potència. Et sorprendrà la sensació d'amplitud del seu interior, ja que disposen d'un gran matalàs de dues places que medeix 150x200 cm, amb la qual cosa un bon descans a la nit està més que assegurat. Hi ha molts armaris empotrats per a guardar totes les teves coses, mantenint així l'ordre.

A més, aquestes caravanes tipus furgoneta camperitzada disposen d'una petita cuina a la part del darrera, perfecte per a preparar deliciosos plats després d'un dia ple d'activitats a l'aire lliure.
Tant si esculls platja com si esculls muntanya, una caravana petita resulta la millor alternativa a una furgoneta camperitzada per a gaudir de la naturalesa a soles o bé en companyia de qui tu vulguis. Sent la llibertat viatjant per tot arreu i descobrint els llocs més bonics del món.

La calidad, la experiencia y la equipación son realmente importantes.

desde 1976

Más de 40 años de experiencia en el diseño y fabricación de caravanas.

FÁBRICA DE VANGUARDIA

Certificada mediante las normas ISO 9001 por sus estándares de calidad. 

MÁXIMA equipación DE SERIE

Las más completas del mercado con todo lo que realmente importa.

NÚMERO 1 EN VENTAS MUNDIALES

Líder en ventas de minicaravanas con exportación a 35 países.

garantía Y TRANQUILIDAD

Garantía de 2 años y Servicio Postventa líder en su categoría.

bottom of page