top of page

MINI CARAVANES RUTERES

 de la natura

Deixa enrere totes les càrregues innecessàries i torna't a enamorar de la natura amb una de les nostres mini caravanes ruteres, pensades especialment per a viatjar incansablement, però sempre de manera confortable. Amb una mini caravana podràs gaudir tant de sortides de caps de setmana com de llargues estades de vacances, ja que ofereix tot el que pots necessitar, però sense arrossegar més del compte. Les seves mides reduïdes i la seva lleugeresa t'aportaran la màxima llibertat, ja que aquestes caravanes tant petites poden ser remolcades per qualsevol cotxe, sense importar la seva potència. I és que tan sols pesen 450 kg!

Et sorprendrà la sensació d'amplitud i benestar del seu interior, ja que disposen d'un gran llit de matrimoni de 150x200cm, amb la qual cosa un bon descans a la nit està més que assegurat. 

A més, aquestes mini caravanes ruteres disposen d'una preciosa cuina a la zona del darrera amb fogons, pica, nevera i armaris organitzadors. així doncs hi podràs cuinar deliciosos plats després d'un llarg dia d'entreteniment i d'activitats a l'aire lliure.

No importa el destí que escullis, tant si és platja, com muntanya una mini caravana rutera et resultarà la manera idònia de desplaçar-te i gaudir de la natura en estat pur, ja sigui sol o bé en companyia de qui més estimis.

La calidad, la experiencia y la equipación son realmente importantes.

desde 1976

Más de 40 años de experiencia en el diseño y fabricación de caravanas.

FÁBRICA DE VANGUARDIA

Certificada mediante las normas ISO 9001 por sus estándares de calidad. 

MÁXIMA equipación DE SERIE

Las más completas del mercado con todo lo que realmente importa.

NÚMERO 1 EN VENTAS MUNDIALES

Líder en ventas de minicaravanas con exportación a 35 países.

garantía Y TRANQUILIDAD

Garantía de 2 años y Servicio Postventa líder en su categoría.

bottom of page